Pirimitif gazeteci Enver Aysever hakkında soruşturma!
Gelişmemiş beyni ve düşük zeka seviyesiyle, İslâm'a ve Müslümanlara hakaret eden pirimitif gazeteci Enver Aysever hakkında soruşturma başlatıldı!
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, aptalca bir karikatür paylaşan Aysever, "Sadece bu sorun" ifadelerini kullanmıştı!
Bu salağın dışında, dünyanın hiçbir yerinde, koronavirüs salgını ile inanç arasında bir bağlantı kuran kimse çıkmadı!
Aynı konu ile ilgili paylaşımında, gelişmemiş beyni ile "bilime" vurgu(!) yaptığını da zanneden bu salak kardeşimiz, "İmama değil hekime ihtiyacağımız olduğunu anladınız mı" şeklinde karşıtlıklar(!) da kurabildiğini gösterdi.
Sosyal medyada büyük tepki gören pirimitif gazeteci için, "EnverAyseverTeröristtik" tagı açıldı ve gündemin birinci sırasına yükseldi.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Enver Aysever hakkında sosyal medya hesabından "Sadece bu sorun!" yazısıyla paylaştığı karikatür üzerine "halkın bir kesiminin dini değerlerini alenen aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.
Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Aysever'in Twitter hesabından dün "Sadece bu sorun!" şeklindeki yazı eşliğinde halkın dini değerlerini aşağılayıcı mahiyette bir karikatür paylaşmasının öğrenilmesinin ardından harekete geçildiği belirtildi.
Açıklamada, Aysever hakkında "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.